Omgeving

Het vakantiehuis bevindt zich op een unieke locatie: centraal en in een natuurrijke omgeving. De afstand tot de snelweg is 1 ,5 kilometer. Het huis is gemakkelijk bereikbaar en voor excursies hebt u een snelle uitvalsbasis. Maar met de fiets bent u ook direct op pad in mooie natuurgebieden.

Bergen op Zoom
Bergen op Zoom behoort tot de mooiste steden van Nederland. Je waant je in een gezellige Franse stad. Veel historische panden zijn prachtig gerestaureerd. De trots van de stad is het unieke middeleeuwse paleis, het Markiezenhof. Vergeet ook niet op het autovrije marktplein een van de vele terrassen te bezoeken. Rondom het marktplein liggen levendige winkelstraatjes met een keur van middelgrote en kleine zaken. Ieder is verrast over de grote verscheidenheid van het aanbod (modieuze kleding, hebbedingetjes, chocolade enz.). Sla Crusio, een van de beste ijssalons van Nederland, niet over! In de zomer worden op en rond de markt bijna wekelijks buitenactiviteiten georganiseerd, van braderie tot openluchtspel. Kijk
hier voor een actueel overzicht. Aan de rand van Bergen op Zoom, op 2 km afstand, ligt een winkelcentrum waar u alle dagelijkse boodschappen kunt doen.

Natuurgebieden
Het vakantiehuis ligt op de grens van drie grote natuurgebieden: de bossen van Bergen op Zoom, de Wouwse Plantage en de Mattenburgh. Het is heerlijk om te voet of per fiets de afwisselende omgeving te verkennen. Wie even wil rusten op een terras, kan op allerlei plaatsen terecht: bijvoorbeeld in de orangerie van het landhuis de Mattenburgh of bij ‘Trapke Op’ in de Wouwse Plantage.