Woning

De woning en de tuin

De tuin Het vrijstaande huis bestaat uit twee verdiepingen en ligt aan de rand van een mooi begroeid terrein met een groepje particuliere recreatiewoningen. Elke woning ligt op een groot stuk eigen grond.Het huis ligt midden in een tuin van 35 meter lang en breed. Het ligt goed afgeschermd van de straatkant door bomen en struiken.

Het woongedeelte ligt aan de zuidkant. Een grote glazen pui sluit aan op een zonneterras en een groot grasveld. Tuinmeubilair om buiten te zitten, te eten en te luieren is volop aanwezig. Wie van spelletjes houdt, vindt ook speelmaterialen. De tuin wordt aan alle kanten omringd door een brede strook van struiken en forse bomen. Kinderen kunnen er naar hartelust spelen. Je eigen hut bouwen? Dat gaat perfect.

De begane grond van het huis
Achter de voordeur ligt een entree die toegang geeft tot de grote modern ingerichte leefruimte van 35m2. Deze bestaat uit een ruim zitgedeelte, een eetkamerdeel en een open blankhouten keuken. De keuken is uitgerust met gasstel, koelkast en elektrische oven. De magnetron vindt u in de garage. Er is veel serviesgoed, bestek en een complete set pannen. Keukenbenodigdheden en kruiden zijn er ook. Voor u zelf blijft nog veel kastruimte over.
In de leefruimte staan een tv met digitale ontvangst, een dvd-speler, een radio en een cd-speler voor u klaar om te gebruiken.

Vanuit de entree bereikt u ook de toilet/doucheruimte van 15m2. Deze is rondom wit betegeld en modern uitgevoerd met een inloopdouche, een wc en een toilettafel met berglade.

De keuken

Slaapkamer De verdieping van het huis

Via een lichte spiltrap komt u vanuit de leefruimte op de slaapetage. Een overloop met wastafel scheidt de twee slaapkamers. Vanuit beide kamers hebt u een mooi uitzicht op de tuin. Het puntdak zorgt voor een gezellige besloten sfeer. De dakisolatie zorgt ervoor dat ’s zomers en ’s winters de temperatuur aangenaam stabiel is.
De bedden zijn allemaal van een prima kwaliteit. De ene slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de andere heeft twee eenpersoonsbedden. Er zijn vier eenpersoons dekbedden en hoofdkussens beschikbaar. Voor het verdere linnengoed zorgt u zelf. Op beide slaapkamers zijn kledingkasten aanwezig waar kleding kan worden uitgehangen en opgeborgen.

Verwarming
Het hele huis is centraal verwarmd. Overal is warm en koud stromend water. In de leefruimte staat ook een moderne houtkachel tot uw beschikking. Voor de verwarming van het huis is deze niet noodzakelijk, maar het is wel sfeervol. In overleg met ons kan ervan gebruik gemaakt worden.

Garage en houten schuur
De garage en de schuur worden als berging gebruik. U vindt er het tuinmeubilair en het spelmateriaal.
Er staan twee herenfietsen, twee damesfietsen en een kinderfiets klaar voor gebruik.